Klar for gerilja - strikkingStreet Art, som jeg skrev om i et tidligere innlegg her har opptatt mitt hode i det siste. Jeg er på ingen måte ferdig med den saken ennå. Har på følelsen at dette bare er begynnelsen. Tanken gjør meg glad, og i dag har jeg vært på stranda og samlet noen fine steiner som skal bli små kunstverk.Noe slik som disse to steinene jeg fant på google. Nå får jeg endelig avkastning på heklegarnet og alle oppskriftene på heklede brikker o.l.
Det er artig å legge igjen et lite "visittkort" her og der i det offentlige rom. Kan hende jeg "mister" en stein i morgen når jeg skal besøke hovedstaden.

Det var først og fremst runde steiner som var på ønskelisten i dag, men hvem kan motstå slike søte hjertesteiner. De måtte bli med hjem de også. Kanskje de blir hekle-dekortert med rødt garn.
12 kommentarer:

 1. Hvor er det fint....og sikke nogle gode ideer....Super ;o)

  SvarSlett
 2. Så morsomt med heklede trekk til steiner!

  SvarSlett
 3. Sikke en sjov idé.
  Det er jo næsten en slags frakke :)

  SvarSlett
 4. Hei.Tusen takk for iden.Kjempe fint.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 5. Morsom ide!
  Syns du skal google Kari Steihaug. Hun har strikket noen fantastiske steiner. Og noen flotte blomster, mye inspirasjon i hennes kunst!

  SvarSlett
 6. Takk for tipset. Skal sjekke opp det:)

  SvarSlett
 7. Hehe, morsom hekledekorering, og skjønne hjertesteiner! : )) Ha ei flott uke!

  Klem Hilde

  SvarSlett
 8. Ja du skal se at det å plukke gråstein er en saga blott:D
  Skikkelig artig!
  Kos deg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 9. Morsom ide!! Lykke til, jeg tenkte nå å hekle en veske av noe av bomullsgarnet mitt, men dette ser jo mye morsommere ut!

  SvarSlett
 10. Hei!Jeg såg at du hade blitt fölger til min blogg.Koselig!Nå kommer jeg til å fölge din også.Jeg er svensk men bodde i Oslo i 3 år i slutten av 90-tallet,så derfor finnes det norske språket fortsatt i meg.Morsomt å få nye norske kontakter.Flott idé med å kle in steiner med hekling.Det gleder meg å se alle kreative påfunn!
  Ha det godt!
  Maria

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)