Miljø-prosjekt


Plastpose-prosjektet kom som en følge av avispapir-strikkingen. Det var faktisk litt lettere å strikke med plast enn snurret papir, men materialet ble allikevel feil for meg. Jeg sverger til sauen, og alpakkaen.
De gir meg en naturlig og god følelse.

Da jeg først holdt på med plastikken tok jeg en liten tur innom you tube og tittet. Der fant jeg mange som arbeidet med plast. De smeltet posene sammen, og lagde fine vesker av det. Gjenbruk og ansvar for miljøet bør vi jo alle tenke på iblant.
Slik ble resultatet. En poseholder laget av ca. 20 poser. Hvis en pose bruker 400 år på å forsvinne i naturen var det jo godt at jeg fikk resirkulert noen :)

5 kommentarer:

 1. Hei igjen ! Måtte berre innom å fortelle at mi kjære Bestemor, som elska alt av handarbeid, hadde storproduksjon i å hekle runde matter av plastposer,(dei første handleposane, orange Rimi-poser, melkeposer (som vi hadde før i "gamle dager" på 60-talet. Ho hekla større matter/tepper av nylonstrømper og oppklipte strømper. Mange smilte godt av henne. Gjenbruk stod høgt i kurs hos henne. Ho brukte dog ikkje ordet gjenbruk, men ho likte ikkje sløsing og engangsbruk. Flott dame !!

  SvarSlett
 2. Jeg skulle ønsket at vi var mer for gjenbruk enn det forbrukersamfunnet som vi erdel av. Flott plastposebeholder. :))

  SvarSlett
 3. Den ble jo kjempefin:) Jeg vet det ikke er det letteste og ha med å gjøre. Garn er nå best:) Men det er jo en fin måte å gjenbruke plastposer på:)

  SvarSlett
 4. Denne var ikke dum. Flott gjenbruk. Etter at jeg sydde meg noen koselige handlenett, har det blitt mindre plastposer her i huset. Heldigvis!

  SvarSlett
 5. Artig!! FLott med gjenbruk!! Ønskjer deg ei fin helg.

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)