Platelopi fra Island
Stor var gleden da jeg mottok gaven fra min islandske veninne. Platelopi som jeg så lenge har ønsket å prøve. Jeg kjøpte boken "Gøy å strikke med tykke pinner" for lenge siden, men har ennå ikke fått prøvd noen av oppskriftene.


Denne genseren er en av de som jeg har hatt lyst til å strikke. Jeg liker så godt at det er forskjellig strukturmønster. Men så har jeg liggende et gammelt mønster på hettelopi som jeg har tatt vare på i mange år. Det er også brukt platelopi i dette mønsteret, så kanskje dette blir valget. Jeg må "tygge" på det ett par dager før jeg begynner.5 kommentarer:

 1. Hei :) Skal bli artig å sjå kva du får ut av dette garnet. Har aldri hørt om Platelopi før, eg :) Fine oppskrifter. Kos deg med strikkinga!

  SvarSlett
 2. Så spennande med nytt garn!! Dette garnet har eg aldri prøvd. Kos deg med strikkinga.

  SvarSlett
 3. Nytt garn for meg, men det skal bli spennende å se. Den med hette likte jeg godt;)

  Ha ei god uke videre og klem;)

  SvarSlett
 4. Greit å være helt sikker på hva man skal lage før man begynner med et sånt prosjekt :-) Jeg har også fått garn av ei islandsk venninne i dag ;-) Gleder meg til å se hva du ender opp med.

  Nattaklem fra Siv

  SvarSlett
 5. Det garnet så veldig spennende ut og hettegenseren må da være et ypperlig prosjekt til garnet! Gleder meg å se hva du velger :) Kommer innom igjen en dag og ser mer her jeg!

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)