Myk pastell-gave

 Det er så gøy å få myke garnpakker til fødselsdagen. Dette garnet heter Alpaca Silk og har i løpet av sin levetid blitt en av mine favoritter. Det er et garn som alltid gir gode resultater, fordi det er lett å strikke jevnt med det, og det blir så  mykt og godt. Jeg fikk også en ny strikkebok, og i den er det mange fine oppskrifter som må prøves. Jeg tror valget fallt på denne fine alpakkalua i blondestrikk. Tror den blir flott i det lysrosa garnet.5 kommentarer:

 1. Hei ! Det trur eg òg ! Rååsa er fint ! Likte også godt sjalet ditt. Eg er i sjalmodus for tida :)

  SvarSlett
 2. Det så rålekkert og mykt ut! Takk for tips, alltid godt å høre når noen har gjort seg erfaringer med garntyper. Klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Jeg har aldri strikka i det der garnet, men har sett ferdige produkter i det - og det virker helt herlig :-) Ser for meg at det er godt å strikke babytøy i :-D

  Tror den lua blir kjempefin i garnet du skal bruke - ser frem til å lese om det ferdige resultatet ;-)

  Ha en fin dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 4. Alltid spennende med nye strikkebøker og når man i tilegg får garn som passer er det ren og skjær lykke:) Takker for hyggelig kommentar inn på min blogg og jeg har nå kost meg med en titt på din. Likte ideen med å strikke av plast - men skjønner at ull er best:)

  SvarSlett
 5. Der var du jammenheldig. Nydelig garn og nye bøker er jo alltid spennende! Lykke til!

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)