Første pyntestein


Da var første stein pyntet og klar for den store reisen. Godt Ulla-Bella tar vare på gamle oppskriftsbøker som ligger og støver ned. Hekling har aldri vært min greie:) Men dette var skikkelig gøy. Barnslig, fargeglad og morro hekling. Brukte begynnelsen på en hekleduk-oppskrift fra heftet, så da gikk det greit. Lagde først en stor sirkel, deretter begynte jeg på  nytt og laget en mindre sirkel. Disse ble sydd sammen (se den grønne tråden) rundt steinen. 

13 kommentarer:

 1. Så kult! Morsomt med geriljastrikk!

  SvarSlett
 2. Steintøft, spør du meg!!!

  SvarSlett
 3. Så lekker steinen blev!Med en gang blev den glad og morsom, og ikke bare en grå stein.Ja,hekling kan benyttes til mange morsomme ting!
  Maria

  SvarSlett
 4. Hæklet stentøj ;-) Flot ser det ud.

  SvarSlett
 5. Kule steiner !!

  Ps...kjæresten er fra Moss....

  SvarSlett
 6. Så kul den ser ut. :) Min bror vill ha en tvål, som är instickad i något rivigt garn. Det ska visst vara bra att skrubba sig med... geriljastrikk, fast med tvål.

  SvarSlett
 7. Hvor er de flotte og meget kreative :)

  SvarSlett
 8. Du har oxå en fin blogg!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  SvarSlett
 9. For en herlig ide. Skal se det dukker opp slike småting i hele Norge, det hadde vært artig. Tenk å starte en along på noe slike noe da, dokumentert med bilder.

  SvarSlett
 10. Så artig! Jeg måtte gå til forrige innlegg for å se hva du skulle bruke den til :-) Skikkelig kult å gjøre sånn da :-D Jeg trodde du hadde laga noe som skulle holde uteduken på plass i tilfelle vind.....

  Ha ei steinflott uke og klem fra Siv

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)