Fretex-funn


 
Det ble jammen litt hobby-kos fra siste Fretex turen også. Gamle Husflidsblader fra tiden før jeg selv ble medlem. I dem finner jeg ofte artikler om gamle teknikker og oppskrifter. Alltid spennende. Så ble det litt ullgarn som jeg sikkert får brukt for når det skal sys litt pynt på tøfler og votter som er tovet. Dessuten fant jeg noen nøster av ett garn som har gått ut av produksjon for flere ti-år siden, men som fint kan brukes i kombinasjon med andre garn i f.eks. pulsvanter. Alt i alt så er jeg storfornøyd med fangsten.Ulla-Bella strikker offentligI flere år har jeg strikket offentlig, men det har aldri vært dokumentert. Så, her er første bevis: Jeg strikket på Liseberg! Kunne ikke se noen andre med pinnene ute, så kanskje var jeg den eneste. Men koselig var det med en liten pause etter all tråkkingen.

4 kommentarer:

 1. Dejlig når man finder noget man kan bruge...det ser rigtig hyggelig ud med strikketøjet på et offentlig sted.

  SvarSlett
 2. Hej Ulla-Bella

  Velkommen som fast læser af min blog.

  SvarSlett
 3. JA TIL STRIKKING OFFENTLIG! Dette innlegget skal jeg vise til begge jentene mine, som til tider syns det er flaut at mammen trekker frem strikketøyet i alle sammenhenger :-P Da får de se at jeg ikke er den eneste :-D

  Artig at du fant de der bladene og det garnet - det er tydelig at det lønnner seg å snuse litt rundt :-)

  Ha en flott dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 4. Så heldig du er som har en Fretex butikk i nærheten. Jeg har vært i den som ligger i Drammen en gang, men de som ligger i Oslo har jeg aldri funnet.
  Strikking offentlig er det aldri noen som gjør her i distriktet heller. Det blir liksom bare på strikkekafeer.
  Ha en fin tirsdag.

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)