Tykke pinner og fargeglade garnFant dette garnet fra Schachenmayr - Batiko Sun - heter det, og er et fargeglad trådgarn. Passer bra til høstens trender, for nå skal det være mye farger og løst strikket. Brukte ett nøste pr. skjerf, og oppskriften står bak på magebeltet til garnet. Jeg synes roten jeg fant i går er så fantastisk fin. Kunne aldri ha funnet noe slikt i en butikk. Spørsmålet blir hvem som skal stå og holde den mens jeg står og selger. Jeg kunne trenge noen forslag til fot.

5 kommentarer:

 1. Ikke sikkert du får solgt så mye om du står og holder den i hånda nei :-P Men skikkelig fin var den :-) Kan ikke si at jeg kommer på noe på stående fot, men skal si fra om jeg har et lyst øyeblikk... Artig garn :-D

  Ha en fortsatt fin dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Skikkelig artig garn og fot! Masse flott å finne i fjæra;) Du må nok lage et hull i ei tung trefjøl pg plassere foten der;)
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Hei Ulla-Bella ! Så kjekt du fann meg slik at eg fann deg. Det er så kjekt å møte andre med denne lidenskapen for filtenålen ! Supert !

  Du har en kjekk blogg og etter min smak, og eg legg meg selvfølgelig til som følger !!

  SvarSlett
 4. Skikkelig tøft skjerf. Nydelige farger!

  SvarSlett
 5. hei! jeg sliter med å forstå denne oppskriften..riktig nok fordi jeg ikke vet særlig om det å strikke... kunne du ha forklart hva kast betyr i denne sammenhengen? send meg gjerne en epost på elgen3@hotmail.com

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)