Ull-pynt

De tovede tøflene blir ekstra fine med litt pynt. Jeg bruker tråden jeg har strikket med, og drar fibrene fra hverandre. På den måten blir det som vanlig ull, og kan da filtes med filtenålen lettere. Bladene formes i maler, og filtes sammen til slutt. Her har jeg også filtet direkte på tøffelen. Da har jeg også brukt garnet. Man kan selvfølgelig også bruke ull, men jeg synes det er lettere å finne riktig fargenyanse på denne måten.

8 kommentarer:

 1. Så tøff skyggestrikk under her!

  Skikkelig fine tøfler du lager og flott med blomsterpynt! Har aldri prøvd ei slik filtenål, men kunne tenkt meg å prøve.

  Nyt kvelden og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Du burde absolutt prøve filtenålen. Den kan brukes på så mange måter, og den er et fint hjelpemiddel. God kveld til deg også :)

  SvarSlett
 3. Så fine:-) Jeg har ikke prøvd å tove ennå, men det må jeg lære meg. Utrolig lekkre er tøflene.

  SvarSlett
 4. Så fint det ble - pynten gjorde det lille ekstra :-) Må vel sette meg litt inn i teknikken, slik at jeg i alle fall vet hva det er snakk om ;-)

  Ha ei flott uke og klem fra Siv

  SvarSlett
 5. Såg at eg hadde fått meg ein ny følger, og det var deg! Så mykje fint du lagar, og så flink du er med nålefilting :) Legg meg til som følgar hos deg eg og :) Ha ein fin kveld :)

  SvarSlett
 6. Kjempefine tøfler, flott med filta pynt på:))

  SvarSlett
 7. Tusen takk for super idè for å lage blomst :) Den malen på kronblad MÅ jeg kopiere, og å "løse opp" garntråden var ikke så dumt :)
  Finner sikkert flere lure idèer her hos deg...
  Ha en fin kveld
  Trivelig å ha deg som følger på ullkurven :)

  SvarSlett
 8. hei:) Så fine di gråe blomstene i ull er...:)

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)