Strikkebarer

Den travle strikker må passe på å få i seg næring for å klare å holde pinnene i gang. Snart er det jo også jul, og mange er nok i gang med årets julegavestrikk. Disse muslibarene inneholder både proteiner, fiber og olje som er sunt for kroppen.

 
Oppskrift på Ulla-Bellas Strikkebarer
Lettkokte havregryn
Tørkede godji bær
Knuste linfrø
Tørkede aprikoser
Tørkede tranebær
Valnøtter
Tørkede fiken
Olje
Honning

Hakk ingrediensene i foodprosessor eller for hånd. Jeg bruker ikke mål, men bare tar litt av hver sort jeg vil bruke. Varm opp honning og tilsett oljen. Bland sammen, og trykk ut på papirkledd bakeplate/langpanne. Blandingen skal være så fuktig at den akkurat henger sammen.
 Stek ved ca. 150 grader i ca. 25 minutter.
Avkjøl, og del opp i passe biter. Oppbevarer barene gjerne i en tett kakeboks.


8 kommentarer:

  1. Så morsomt navn! Ser for meg at dette må være prima tur-barer også! Jeg merker meg oppskrifta og prøver nok en dag.

    Riktig god helg!

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett
  2. Mmm...dette er nok snadder :-)

    SvarSlett
  3. Så smart, og så godt :) God helg.

    SvarSlett
  4. Disse så veldig gode ut, må nok prøves ;)
    God helg!

    SvarSlett
  5. Ser smaskigt ut, det ska jag komma ihåg!

    SvarSlett
  6. Strikkebarer, vilken söt idé!
    Jag brukar spara smulorna från muslipaketen och ha till sånt här, så slipper man slänga det sista i påsen :-)

    SvarSlett
  7. Ja, man kan verkligen behöva en strikkebar när stickorna går som varmast!;0) Ser ut att vara ett gott recept, det ska jag pröva!=0)

    SvarSlett
  8. Nej hvor lyder de lækre de strikke-barer:)

    SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)