Likesinnede!

Det er virkelig gøy å møte andre strikkeglade mennesker. Tidlig lørdag morgen gikk turen til Skarnes og Projo's Strikketreff 2012. De har allerede flere års fartstid med disse treffene, men dette var første jeg selv var med.
Fint foredrag, inspirerende mennesker, god mat, og muligheter for å kjøpe garn - ja, alt var lagt tilrette for en perfekt helg!
Sally Græsdahl (på bildet) har egne alpakker og lager de flotteste jakker og gensere av eget garn.
Johanne Ländin holdt et flott foredrag om mønsterstrikkens historie.

Det å treffe andre håndarbeidsbloggere var kjempehyggelig. Takk til Nina, Guri, Hilde, May Britt, Marit - og alle dere andre for en perfekt dag.

13 kommentarer:

 1. Regner med dere hadde det helt supert sammen. Man blir så inspirert av andre som driver med de samme tingene som en selv.
  Ha en super kveld. Klem =)

  SvarSlett
 2. Ja det må vara jätteroligt när man träffar andra med samma intressen. Ha det gott.

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som du hadde det kjempe bra :D Og tusen takk for garnet jeg fikk :D Som takk skal jeg sende deg masse garn fra Skottland når jeg kommer hjem :)

  SvarSlett
 4. Nu må jeg se om det lykkes at lægge en kommentar denne gang...

  SvarSlett
 5. Jeps, det lykkedes. Prøvede ellers at kommentere på din fine og kreative blomsterring, uden succes. Det driller en del i dag. Ringen er superstjerne, og meget sommerlig. Pas nu på bierne:-)

  SvarSlett
 6. Takk for en hyggelig dag! Kjempekoselig med strikketreff :)

  SvarSlett
 7. Det var kjempehyggelig på strikketreffet.:)Det var gøy å treffe deg i virkeligheten etter at jeg har ruslet innom bloggen din stadig vekk:)

  SvarSlett
 8. Ih, det maa bare vaere saa hyggeligt. Haaber at kunne proeve det selv en dag.

  SvarSlett
 9. Åh vad mysigt det låter! :)

  SvarSlett
 10. Herlig med sånne treff og ser ut som du har kost deg masse :O) Var med på det første på Projo og håper jeg får til en hel helg en gang :O) Klem fra Bente .

  SvarSlett
 11. Så koselig! Høres ut som dere har hatt en kjempeflott og inspirerende dag:)

  SvarSlett
 12. Høres ut som en koselig dag :-)
  Godt med sånne dager :-)

  SvarSlett
 13. Takk for en hyggelig dag. Det var koselig å treffe deg også. Får litt liten tid til å snakke med hver og en av dere på slike dager, men det er koselig høre at dere har hatt det bra . Velkommen tilbake til oss :-)

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)