Et knippe påskeforberedelser

Det er slettes ikke for tidlig å begynne å tenke på påsken. Selv har jeg både funnet frem oppskrifter, og gjort innkjøp av garn.
I år skal det strikkes kosesokker, høner som skal toves og noen påskekluter. Her kommer et knippe med fristelser hentet fra nettet.

Små søte høner finner du oppskrift på her.

Her finnes det inspirasjon til å lage små harepuser i filt.

Og til slutt en liten video med fremgangsmåte for å strikke eggvarmere til påsken.

8 kommentarer:

 1. Du har helt rett! Det er ikke for tidlig å begynne å tenke på påsken, iallefall om en skal lage påskerelaterte strikke/hekle/sy-ting. =) Gleder meg til å se hvilke magiske saker som skjer med de nøstene! GULT ER KULT!
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Hvor er det nogle skønne ting du skal i gang med - og som jeg plejer blir jeg jo inspireret - en skam man ikke har flere arme ;0))

  Dejlig aften til. Dig

  SvarSlett
 3. Så söta hönor, man borde sticka ett par, men känner jag mig själv rätt blir det med tanken i år också. Du är så effektiv :)

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å se det ferdige resultat med sisugarnet. jeg liker dette garnet, og de har så mange fine farger av det. Gult blir kult.
  Klem

  SvarSlett
 5. Fin diagramm med påskehare. Jeg strikker også med gul. Dessverre bildene i blogg min er ikke riktig farge... fargen er liksom din gul garn SISU. Jeg ønsker gleder deg med
  strikke kosesokker og med å tove også. Hilsen Viola

  SvarSlett
 6. Hallå! Trevlig blogg du har och tack för påminnelsen om att det är dags att sätta igång med påskens stickning och virkning. Ha en bra söndag, jag kikar snart in igen Karin

  SvarSlett
 7. Må innrømme at jeg nesten ikke har påskepynt i hus. Vurderte å kjøpe Arne og Carlos påskestrikk i fjor, men kom aldri så langt. Det er ikke som med julen hvor det ikke blir jul i stua uten en nisse eller 10/20?

  SvarSlett
 8. Åhh , påske , har det nok ligesom Helle , ingen påskepynt her , gult passer bare ikke ind i min stue. :-) Ses vi i April ?? Det håber jeg.

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)