Til de aller minste

Disse små sokkene passer til en bitteliten fot på ca. 6 cm. Det vil si at barnet er født med en vekt på ca. 1500 gram. Foten vokser fort når barnet begynner å legge på seg, og da passer det bra med spiralsokker.
Oppskriften til disse sokkene ligger nå på Prematursiden her på bloggen. Et nytt babyteppe i prematurstørrelse har jeg også lagt ut en oppskrift til. Det er strikket i ruter med rette og vrange masker. Et enkelt mønster som gir fin effekt.
Sender gode tanker til dere som våker over deres kjære små ved landets nyfødtintensiver.

9 kommentarer:

 1. Nydelig og søtt!
  Ikke alltid like enkelt for de aller minste og deres familie.
  Ha en god dag videre, her skinner sola godt;)

  SvarSlett
 2. Ja, små bitte præmaturer børn har brug for tøj der passer - de er rigtig fine de små spiralsteømperne

  SvarSlett
 3. Spiralstrømper er lurt! Jeg strikka også et lite teppe med omtrent det samme mønsteret i høst en gang. Brukte vel 5x5... Ha en fin kveld i VARMEN! Hilsen ei som holder på med eksamensoppgaver til muntlig i 10. klasse

  SvarSlett
 4. Det varmer både for kropp og sinn med noe personlig strikket til disse små.

  SvarSlett
 5. Det är ju viktigt att de små håller värmen så visst borde de komma till användning. Deesutom är de ju väldigt söta de små sockorna.

  SvarSlett
 6. Sitter her og spekulerer på hva jeg skal strikke, for jeg har faktisk ikke noe strikketøy akkurat nå :-) Og så leser jeg dette - det spørs om det ikke blir et teppe eller noen sokker :-D Strikka jo masse luer i fjor, så det kan jo være artig å strikke noe annet denne gangen.

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 7. Tak for initiativet. Rigtig god pinse til dig og dine.

  SvarSlett
 8. Så nydelige! Tenker det varmer mangt et urolig hjerte, (og noens småfoter selvfølgelig). Så bra initiativ! God helgeklem!:)

  SvarSlett
 9. Søte strikkerier til de små nyfødte! Smart med spiralsokker :)

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)