En topp-hilsen

Årets tøffeste fjellvandring er over, og Besseggen i Jotunheimen var jammen mer utfordrende enn jeg på forhånd kunne ane. Med i sekken hadde jeg en stein heklet med bomullsgarn i rødt, hvitt, og blått.
Etter 4 timers vandring var vi nesten fremme ved det  høyeste punktet, men først måtte vi over selve eggen.
På 1743 meters høyde ble steinen (med en merkelapp med påskriften: You reached the top) lagt på en varde - som en liten hilsen til de som kommer etter meg :)
 
Det er en utrolig flott utsikt fra toppen av Besseggen, og liker du høyder er det verdt å ta seg en tur.
Fortsatt god sommer til dere alle!


12 kommentarer:

 1. Gratulerer! Litt av en tur vil jeg tro. Jeg har faktisk ikke gått Besseggen, men får håpe jeg rekker det mens forma er brukbar.
  Flotte og inspirerende bilder!

  Riktig god søndag!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Så flott! Sikkert en fantastisk tur, skulle gjerne fått med meg en slik opplevelse.
  Mektig utsikt fra toppen.
  Fortsatt god sommer! :-)

  SvarSlett
 3. Du er en skikkelig tøffing! Morsomt at du la igjen den søte steinen på toppen :-)

  SvarSlett
 4. Koselig med ein helsing på toppen...du er kreativ! :) ha ein fin søndag vidare :)

  SvarSlett
 5. Flinke dere, jeg hadde aldri orket å gå ditt opp. Og så har jeg høyde skrekk.... tenker at gubbe-lure hadde gått opp, og jeg stått nede å sett på. fortsatt god sommer.hilsen Grethe

  SvarSlett
 6. Ja deter en fin tur. Jeg har tatt den,og var veldig heldig med været. 20 grader og full sol. Vi brukte lang tid og nøt utsikten. Følte meg helt uttappet ved turens ende.Litt av en tur,og nydelig utsikt.
  Klem

  SvarSlett
 7. Så morsomt! Jeg pleier å besøke bloggen din for å få tips om hekling og strikking ;o)
  Nå var det fabelaktig timing med reisebrev fra Besseggen- blir det finvær til helga, er det turmålet! Hvordan var det å gå selve "eggen"? Noen sier det er grusomt, ikke fordi det er langt eller bratt, men fordi det er smalt og skummelt? Hvor langt er det berykta smale partiet? De jeg pleier å gå fjellturer med, er ikke glad i høyder, trur du det kan bli et problem? Hvordan trur du det vil være å gå der med hunder? Godt trente og vant til å være med på fjellet..?
  Det ble mange turspørsmål, men du er ikke forplikta til å svare, asså!
  Fortsatt god sommer!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Forresten: likte heklasteinen din! Mulig å adoptere idéen??

   Slett
  2. Så artig at du også skal gå Besseggen. Det ble litt drøyt for oss (matfar og meg). Fra Memurubu gikk vi oppover i ca. 4 timer (fin tur), men da vi nærmet oss eggen ble vi litt overrasket. Det egner seg dårlig for hunder å klatre opp. For det er faktisk det du må. Ingen sti der nei, og vi synes det var litt glatt noen steder. Så, for vår del kan vi ikke si noe annet enn at turen kun egner seg for godt trente og ikke hunder og barn.Eggen tar ca. 20-30 minutter å klatre opp, og vi kjente dødsangst begge to :( Synd å si dette til deg som skal dit - men det er fakta. Mange andre turer å gå i området da, som ikke har klatring i tillegg, og da kan du jo ta med hunder og barn også :)

   Slett
  3. Ooops... Da spørs det om jeg bør se meg om etter et annet turfølge for akkurat den turen. Takk for at du tok deg tid til å svare! Vi får se hva det blir til!

   Slett
 8. Hilsen til deg fra Viola. Så deilig tur du hadde...
  masse takk for fine bilder.
  Jeg reise til Norge i august jippiiii jeg gleder meg.
  Sogn og Fjordane - det blir fint - Fjell og fjord.
  Ha en herlig sommer videre og herlige turer jeg ønsker deg.
  Klem fra meg.

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)