Valentine's

Snart er det igjen tid for å feire Valentine's-dagen. Det er kanskje ikke så mange som gjør så mye ut av dagen her i Norge, men det hadde vært hyggelig synes jeg. Oppskriften til dette heklede hjertet fant jeg her, og den er både knøttliten og søt ! Hvis du ønsker å bli inspirert til å lage noe til Valentine's, så finnes det mange flere oppskrifter på Crochet Pattern Central.

Det er godt å ha mye å være glad for. Et langt ekteskap, og det å få lov å følge opp barna som blir til ungdom og selvstendige voksne er stort. Andre ting som gjør en glad er på et annet plan. F.eks. min forkjærlighet for Buddha-figurer. Jeg blir oppriktig glad av å tenke på hvor fint det er å ha en Buddha som  symbolet for godhet og glede. Og for ikke å glemme hvor glad man kan bli av å få lov å skape noe!
Nå handler vel Valentine's om kjærligheten til sin utvalgte, men det er godt å tenke utenom de vedtatte rammer :)


31 kommentarer:

 1. Enig. Kjærlighet er altomfattende i livet og ikke bare for de nærmeste.
  Ja, den brune sofaen er veldig fin, men de produseres ikke lengre og vi må ha to for vi er så mange derfor ble det en utskifting :(( Hadde en helt annen sofa til, men det ble ikke fint. (interiør jåle sjø he he)
  Deilig med forandring også etter 9år med den brune :)
  Hei hopp
  Randi

  SvarSlett
 2. Verden ville være et trist sted hvis ingen turde "tænke ud af boksen" indimellem.
  Sødt lille hjerte :)

  SvarSlett
 3. Nydelig lite hjerte. Og takk for at du deler den siden, der var det mange fine oppskrifter :)

  SvarSlett
 4. næmen så søtt hjerte!!! =)

  SvarSlett
 5. Ja, kjærligheten er for alle, så hvorfor begrense den?
  Herlige leggingser under her!
  Ha en fantastisk onsdag. Klem ToneB

  SvarSlett
 6. Han kledde hjertet fortreffelig han karen der da:))) Klem

  SvarSlett
 7. Koselig Valentinhjerte.Ja så er det den tiden igjen. Masse feiring nå med morsdag og det hele.Vi feirer ikke Valentin men det går bra allikevel.#4 år som gift med samme mann.
  Klem

  SvarSlett
 8. Inte firar vi så mycket här i Finland heller.. allahjärtans dag el vändagen som vi säger..brukar sända kort..o ge nån liten present. Hjärtat va fint.. o Budda oxå.

  SvarSlett
 9. Hei hei :)
  Så koselig hjerte. Buddha-figurer gir en egen ro.
  Jeg pleier å "ofre" en sjokolade til Buddha før jeg skal ut å reise.
  Det har blitt en morsom ting utav det, for nå har mine venner begynt å gjøre det samme:)) "For a safe trip"

  SvarSlett
 10. Så söt o pigg o glad Budda säkert för du gjort hjärtat till honom. ha en underbar kväll Kram Beijan

  SvarSlett
 11. Så fint et hjerte :-)Buddha-figuren ser veldig fornøyd ut.

  :-)

  SvarSlett
 12. Hei igjen :) Petrinemannen og eg har aldri feira noke av desse spesiell dagane. Kanskje eg skal overraske han med eit slikt hjarte ?! Eller noke etande, noke godt for hjartet :))

  Deilig Budda !

  SvarSlett
 13. Det hjertet var jo kjempesøtt!! Love it!

  Jeg skiller meg sikkert veldig ut til å være nordmann og sier at JEG ELSKER VALENTINES DAY!! Her feires valentines day med eller uten kjæreste.. har jeg ikke kjæreste er det venner og familie som får dra nytte av mitt ønske om å feire kjærlighetsadagen! Til og med da jeg jobbet som sykepleier på sykehjemmet borti her, satt jeg noen dager før valentines day i 2009 og klippet ut masse hjerter i rødt papir for å pynte til måltidene for de eldre. Den 14 februar er fra min side allerede planlagt, og gaver til min kjære er kjøpt :) Har til og med kjøpt gavepose og gavebånd det står I LOVE YOU på :) Jeg er en sånn type person som elsker å feire ting, så jeg bryr meg ikke om hvor kommerst eller ikke folk syns det er.. jeg feirer kjæreligheten, og jeg har MAAAANGE å være glad i :) Også syns jeg det er koselig med hjerter overalt i butikker osv.. og syns egentlig det er synd vi ikke kan ha en valentines uke og ikke bare en dag :O)

  Må bare legge til i denne avhandlingen min at mamma i dag syns det var på tide at jeg lærte meg å strikke noe.. så nå er den giveawayen jeg vant av deg i ferd med å bli til noe strikket, forhåpentligvis, hehe :D

  Ha en fortryllende onsdag :O)

  Klem :O)

  SvarSlett
 14. Valentine har jeg ikke noe forhold til..den føyer seg inn i rekka sammen med morsdag og farsdag og Halloween...men hjertet var flott, og takknemlig kan jeg også være hele resten av året:O)

  Kos dæ, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 15. Ja det er koselig å kunne feire sånne hyggelige dager (mye bedre enn Halloween)
  Jeg fant faktisk frem oppskriften på de tovede hjertene dine her - for de syntes syntes jeg er så fine. Men dette heklehjerte var jo også veldig søtt da, og en koselig ide!
  Kos deg videre :-)

  SvarSlett
 16. Nej, det er heller ikke noget vi fejrer her hos os. Som min mand siger så er det Valentines dag her hos os hver dag hihi. Sødt hjerte og skøn budda. Dem har jeg også en lille samling af.

  SvarSlett
 17. Jeg er ikke noe for disse lånte tradisjonene fra utlandet, men valentine er koselig å feire når man er to;) søtt hjerte;) tror kanskje ikke det er noe for min tømmerhugger, men fin å pynte opp litt med da;)

  SvarSlett
 18. Här i Finland firar vi nog Alla hjärtans dag bara lite smått. I affärerna skall det ju finnas hjärtan, vänkort o lite annat. Buddha har nog kloka tankar: om man själv är vänlig så blir man vänligt bemött. I Thailand speglar leendet av sig. Ha det så gott.

  SvarSlett
 19. Bra tankar, och fint hjärta!

  SvarSlett
 20. Kjempesøtt hjerte og koselig buddhafigur! :) Fint innlegg!
  Dette ble skrevet i minneboken min da jeg var liten: "Alt hva ditt hjerte eier av glede og varme ord. dryss det langs livets veier; da gror det i dine spor."
  Fine ord til ettertanke.
  Klem Lisa

  SvarSlett
 21. Buddaer er flotte! Elsker de jeg har. Noen billige fra Idiska o.l. og noen som er velsignet i Jokhang (Tibet).

  SvarSlett
 22. Så koselig det hjertet var.
  Klem Tone

  SvarSlett
 23. Så vakker din Buddha er, og han ser ut til å være svært så fornøyd med det søte hjertet han har fått :)

  SvarSlett
 24. Så otroligt vackert och mjukt hjärta!
  Kram!

  SvarSlett
 25. Det er som du sier viktig å stoppe opp av og til og kjenne på hva man egentlig har, og hva man er takknemlig for. Selv kjente jeg på hvor heldig jeg var i dag som kunne være ute å gå i nesten en time i dag, midt i arbeidstiden, i strålende solskinn. Kom inn igjen med en energi som var nesten overveldende. Tenk å bli så glad av sol og dagslys. Men jeg er som du også takknemlig for et godt og langt ekteskap, store flotte ungdommer og god helse. Kan ikke klage. :)

  SvarSlett
 26. Tak for linket til hjertet og skøn, skøn Buddha.

  SvarSlett
 27. Liker tankene dine på hva dagen kan handle om :-)

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 28. Hei, her feires ikke valentindagen. Blir litt mye med morsdag, lillemanns fødsel til onsdag, svigermor, svoger og lille naboens fødselsdag pluss bryllupsdag og noen små skolevenner på tre uker. Budsjettet blir sprengt vet du :-) men glede oss over hverandre kan vi jo gjøre helt gratis:-) tusen takk for hyggelig hilsen hos meg:-) klem

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)