Til å bli glad av :)

Jeg våger å påstå at man kan bli glad av garn, ull og andre materiealer til hobbybruk. Denne flerfargede ulla er en drøm. Den gjør meg glad, og jeg kommer helt sikkert til å bestille mer av den. Det som er så fantastisk er at de hadde den i mange fargesjatteringer. Nydelig, som en blomstereng, eller en mosekledd fjellknaus. Jeg elsker naturen også, og finner ofte inspirasjon til farger og tema der. Naturens fargeskala slår aldri feil. Å ga i en garnbutikk føles ofte som en drøm. En drøm av farger og strukturer. Må ta på, føle på, og selvfølgelig ta med noen små skatter hjem - der det allerede finnes en samlings skatter fra tidligere turer i drømmeland.

 

5 kommentarer:

 1. Kjempekoselig blogg du har:) Takker for kommentaren på bloggen min. Ja det er delig at sommeren endelig har kommet etter en hard og kald vinter. Ha en riktig fin dag.

  SvarSlett
 2. Det er bare herlig å gå inn i en garnbutikk, jeg kommer meg ikke ut igjen;) En gang truet de med å ansette meg:O)

  Ha en god kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Har det på same måten når eg eg er inni ein garnbutikk :)
  Den ulla du viser er berre såå fin!
  Ha ein fin kveld :)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar hos meg - garnbutikker er som en magnet på meg. Det er til og med bedre enn sjokolade. Det ull-lerretet du hadde laget var spennende, lurer på hvordan det blir når det er ferdig brodert.

  SvarSlett
 5. Takk for at dere legger inn hyggelige kommentarer:)

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)