Heklet dørstopper

Regnbuegarn fra Nille er et garn som gjør meg glad! Ikke bare er det fargerikt, men for hvert nøste man kjøper går 15 kroner til en organisasjon som jobber for likeverd. Les mer om Regnbuegarnet her.
 
Jeg har heklet en dørstopper av et nøste, og tok bort litt av hver farge underveis for å få brukt alle fargene. Først heklet jeg en sirkel i bunnen, og deretter heklet jeg rundt oppover. Hoppet over noen masker etterhvert for å få smalnet øverst. "Sekken" er fylt med en pose sand.


Regnbuegarnet er tykt, og det er anbefalt å bruke pinne nr. 5 ved strikking. Sikkert mye fint man kan lage med dette garnet.

Ønsker dere en forsatt fin sommertid!
Hilsen Ulla-Bella


7 kommentarer:

 1. Thank you! This is super helpful and well written!

  SvarSlett
 2. Gode ​​dagers venner, jeg heter Kristin Rønning Antonsen fra Trondheim, Norge, jeg er lege lege av yrke, 47 år gammel. Les mitt sanne livs vitnesbyrd. Jeg har en positiv intensjon om at denne informasjonen vil hjelpe noen som leser denne artikkelen akkurat nå til å gjenopprette ødelagte ekteskap og gjenopprette tapt kjærlighetsforhold i løpet av to dager. Etter å ha vært i forhold til Grønseth i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake til å elske meg, men alt jeg gjorde var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har til ham, jeg spurte ham med alt jeg har, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt for kollegaen på jobben, og hun foreslo at jeg heller ville kontakte en kjærlighets spellcaster som kunne hjelpe meg med å stave det tilbake, men jeg er den typen personer som aldri trodde at kjærlighetsforestillingen eksisterte eller fungerte, jeg hadde ikke noe valg men for å prøve det, sendte jeg e-post til spellcaster-kanalen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt skulle gå bra før tre dager, at eksen min vil komme tilbake til meg før tre dager, han kastet Love spell-delen i luften og overraskende den andre dagen var det rundt kl. Min eks-kjærestepartner ringte meg på mobiltelefonen min, jeg var så overrasket over at jeg svarte på telefonsamtalen, og alt han sa var at han var så lei for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye . Jeg var så lykkelig og det var slik vi begynte å bo sammen lykkelig. Slik kan du nå ham hvis du trenger hjelp doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836 ta ting for gitt og det vil ta fra deg ......

  SvarSlett
 3. Thank you for the good information and very helpful. That's very interesting. I like all the things you share and see your beautiful creations, greetings from Admin blog remaja I hope you can visit and comment on my website :)
  Articles I like:
  kata kata mesra
  kata kata sepi tanpamu
  kata kata sopan santun
  tampan sejati

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)