Spennende heklebok

Nå har jeg fått en ny og innholdsrik heklebok i hus. Den heter Hæklede Grydelapper, og inneholder oppskrifter på 20 grytelapper i forskjellige teknikker. Boka finner du hos : www.ritohobby.no


Jeg har prøvd meg på en i bomullsgarnet:Scheepjes Cahlista, i fargene Linen og Kiwi. Fargene minner meg om vårblomstring, og jeg synes de passer så godt til hvitveis-bildet jeg akkurat tok.

 
Min grytelapp - eller gryteklut, som jeg selv velger å kalle det, ble riktig stor og god. Den passer både som kjeleunderlag, og som gryteklut. Siden den er så stor trenger jeg kun en.
Jeg fikk lyst til å lage flere av gryteklutene i boka, og det er jo så mange gode bomullsgarn å velge mellom - hmmm, hvilket skal man velge mon tro. Sender med en link så forstår du valgets kvaler: Bomullsgarn .

 Våren er deilig!
Hilsen Ulla-Bella

2 kommentarer:

 1. شركة المثالية للتنظيف افضل شركة تنظيف بالمنطقة الشرقية تخصصت في تقديم كافة الاعمال المنزية من نظافة ومكافحة حشرات بالمنطقة فلديها افضل الخدماتبافضل جودة واوبارخص الاسعار التي لا تتوفر الا معها كافضل وارخص شركة تنظيف بالاضافة الي خدمتا مكافحة الحشرات ورش المبيدات الامنة والفعالة علي الحشرات بجميع انواعها .. تقدم لكم اليوم افضل العروض والخدمات بخصومات هائلة يمكنكم الحصول عليها من خلال الروابط التالية

  شركة المثالية للتنظيف
  شركة المثالية للنظافة
  شركة المثالية للتنظيف بالدمام
  شركة المثالية للتنظيف بالخبر
  شركة المثالية للتنظيف بالقطيف

  SvarSlett

Ulla-Bella blir kjempeglad for dine hyggelige kommentarer:)